Testimoniale

FIDUCIAIRE JF PISSETTAZ

Bună ziua tuturor,

Reîntors la Annecy, doresc să vă mulțumesc pentru primirea excelentă de care am avut parte cu ocazia Congresului CECCAR și să vă felicit pentru organizarea perfectă.

Este întotdeauna o reală plăcere să iau parte la acest Congres și așteptăm cu nerăbdare să vă revedem cât de curând.

Vă mulțumim și vă felicităm încă o dată !

Cu stimă,

Jean-Marie CARDINET

FIDUCIAIRE JF PISSETTAZ


Mariano D’Amore, fost membru IPSASB

Stimate domnule Președinte, stimați colegi și membri ai Comitetului de organizare,

Profit de ocazie pentru a vă mulțumi încă o dată pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o de a participa la Congresul dumneavoastră aniversar.

Cred sincer că acest Congres a fost un eveniment fructuos și de succes, fiind onorat să fac parte din panelul Sesiunii III.

A fost o plăcere să mă bucur de ospitalitatea dumneavoastră deosebită și de momentele de socializare.

Sper să avem ocazia să ne revedem și să colaborăm pe viitor.

Cu stimă,

Mariano D’Amore


Jens Heiling, Earnst and Young Germania

Stimate domnule Președinte Șova,

Doresc pe această cale să vă mulțumesc pentru amabila invitație de a lua parte la Congresul CECCAR de săptămâna trecută. A fost pentru prima dată când am participat la această manifestare și trebuie să spun că am fost impresionat de program și de numărul mare de participanți.

Am reținut multe idei constructive din discuții și prezentări!

Vă mulțumesc mult încă o dată. Vă mulțumesc și pentru organizarea perfectă a conferinței. Sunt convins că vom păstra legătura prin intermediul doamnei Adriana Tudor.

Salutări din Germania.

Jens Heiling


Asociația Contabililor din Polonia (SKWP)

În atenția dlui Prof. Aurelian Șova

Președinte CECCAR

Stimate domnule Președinte,

Vă rog să primiți mulțumirile noastre pentru invitația la Conferința „Profesia contabilă în era digitală. Provocări și oportunități” organizată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) care a avut loc la București, în 23-24 septembrie 2016.

În numele reprezentantului SKWP – prof. Zbigniew Luty – doresc să vă felicit pentru calitatea înaltă a programului tehnic al conferinței și să vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și ospitalitatea deosebită pe toată durata delegației la București.

Transmitem cuvinte deosebite de apreciere către toți angajații CECCAR a căror implicare și ale căror eforturi au făcut această vizită în București de neuitat.

Conferința a abordat aspecte foarte importante legate de era digitală care este acum o realitate în care contabilii trebuie să își găsească locul și trebuie să profite de oportunitățile pe care aceasta le oferă în activitatea profesională zilnică.

Sper să ne întâlnim cu ocazia altor evenimente organizate de institutul dumneavoastră, dar și să continuăm colaborarea și legăturile între organismele noastre.

Cu stimă,

Franciszek Wala

Președinte

 

Comments are closed.